Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau? Met een luxe pen kun je iemand heel blij maken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten pennen. Zo heb je de Duofold en Jotter van het merk Parker. De Parker pennen worden sinds 1888 geproduceerd en zijn de meest verkochte pennen over de hele wereld. Nog een andere marktleider is de Montblanc. Montblanc is in 1906 begonnen met zijn productie in luxe pennen. Deze pennen zijn meteen te herkennen aan de elegante uitstraling. De unieke Waterman pennen zijn ook tegenwoordig zeer populair en bestaan al sinds 1883. Je kunt gemakkelijk op internet een pen kopen bestellen.

De meest verkochte Parker vulpennen

Een Parker vulpen kopen is een uitstekende keuze. De Parker vulpennen worden sinds 1888 geproduceerd en zijn de meest verkochte pennen in de wereld. Sinds jaren staan de Parker vulpennen op een hoge positie in kwaliteit. Deze luxe pennen gaan lang mee en bestaan uit lederwaren. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van buffelleder. Hierdoor zien ze er heel chic uit. Daarnaast is het mogelijk om deze luxe pennen te personaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren en je kunt het laten graveren. Het is echt de meest ideale cadeau.

De unieke Lamy pennen

Lamy begon met zijn productie in 1930 en na jaren werkzaam te zijn bij de meest bekende Parker heeft hij ervoor gekozen om voor zichzelf te starten. Het bedrijf is opgericht in Duitsland en is sindsdien actief. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft het bedrijf moeilijke tijden gehad, maar ondanks de gebeurtenissen toch overleefd. Pas na deze ernstige gebeurtenissen is zijn bedrijf succes gaan boeken. Lamy bracht in 1952 de Lamy27 uit en werd samen met de Lamy2000 de meest verkochte Lamy pennen ooit. De Lamy2000 was later door zijn eigen zoon bedacht. Deze pennen zijn makkelijk te herkennen aan de vormgeving en het logo.

De Italiaanse Visconti

Naast alle bovengenoemde marktleiders heb je ook de Italiaanse Visconti pennen. Deze pennen zijn ontworpen in Firenze en worden beschouwd als kunstwerken. Het is algemeen bekend dat Italianen goed zijn in design. Zo heb je Versace, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Giorgio Armani, Prada en Brioni. De Italiaanse Visconti pennen hebben een herkenbare stijl. Vanwege de gouden materialen vallen ze meteen op. Er zijn ook duurdere varianten waarbij diamanten worden gebruikt. Visconti is niet de enige merk, want Ferrari en Pagani zijn ook zeer populair. Deze pennen behoren zeker tot de meest exclusieve pennen merk ter wereld.

Een vulpen bestellen en kopen

Een vulpen bestellen en kopen is tegenwoordig heel simpel. Tegenwoordig heeft bijna ieder bedrijf een eigen webshop. Met één oogopslag kun je de producten meteen vinden. Ook is het mogelijk om deze producten te vergelijken, want bij ieder product staat er een omschrijving. In de omschrijving wordt er gesproken over het materiaal, kleur, kwaliteit en prijs. Via de winkelmand ga je door naar de betaalmethode. En bijna alle bedrijven bieden meerdere soorten methodes aan. Zo heb je iDeal, PayPal, Creditcard of Bancontact. Als er iets is kan er altijd contact opgenomen worden met het bedrijf voor vragen. De bedrijfsgegevens worden in het kopje ‘Contact’ gedeeld.

Categories: Advies