Als man wil je, net als een vrouw, van alle laatste feitjes op de hoogte gehouden worden. Het hoeft niet per se elke seconde van de dag, maar net als een vrouw vind je het fijn om te weten wat er speelt. Het verschil zit hem in je interesses. Natuurlijk is dit ook voor iedere man weer anders, maar je begrijpt wat we bedoelen. Die interesses en het laatste nieuws combineren, dat is echter nogal een dingetje. Gelukkig weten we heel goed wat wij daarmee aan moeten. We kunnen je precies vertellen wat je moet weten op een begrijpelijke manier. Geen poespas, geen nonsens, geen langdradig verhaal maar gewoon recht voor zijn raap. We vertellen je in 500 woorden wat je moet weten en wat er zich afspeelt in de mannenwereld. Ben je klaar om in het diepe gegooid te worden met betrekking tot alles wat je wil wete? Laten we snel beginnen! 

Vrouwen

Allereerst vrouwen. Huh? Vrouwen? Daar zouden we het toch niet over gaan hebben? Deze blog is toch voor mannen? Ja, klopt. Maar toch gaan we het hebben over vrouwen. Vrouwen zijn namelijk best interessant voor mannen en dit moeten we derhalve wel bespreken. Het vrouwelijk schoon is een lust voor het mannelijke oog en daarom ontkomen we er niet aan. Het eerste stukje vrouwelijk schoon dat we met je willen bespreken is Rosanna Voorwald. Rosanna Voorwald is een tijd lang een naam geweest door programma’s als Temptation Island en haar vele spannende avonturen op het eiland. Wat je er ook van vindt, spraakmakend is ze zeker. Rosanna Voorwald Playboy wordt dat ook vaak in één adem genoemd, niet gek als je het ons vraagt. Daarnaast is er de laatste tijd in mannen- en vrouwenland veel te doen om Katja Schuurman, als je wil weten waarom is een kijkje op haar Instagram wel voldoende! 

Stijl

Het tweede wat niet mag ontbreken op het lijstje voor mannen is stijl. We kunnen er niet eens over discussiëren dat vrouwen op de eerste plek komen, maar stijl staat wel met stip op nummer twee. Zonder stijl is vrouwen aantrekken een onbegonnen taak, daarom moet je er als man voor zorgen dat je er fatsoenlijk bijloopt. Je haar millimeteren is tegenwoordig helemaal in en veel vrouwen vinden dit een mooie trend, zeker als je nog een baardje hebt ook. Millimeter haar kan echter niet elke man aan, je moet er daarom goed op letten dat je dit wel kunt hebben en dat je er niet bijloopt als een eierhoofd. Weet goed wat je doet, want het zal niet zo zijn dat als je niet tevreden bent je je haar weer terugkrijgt. Hier gaat langere tijd overheen en daarom moet je het zorgvuldig afwegen.

Zaken

Dan de zaken, ook heel belangrijk voor mannen. Wat betreft zaken is het het ideale moment om te leren traden. Traden bied je vele kansen, zeker in de huidige markt. Duik er eens in om wellicht een hele stapel geld te verdienen!  

Categories: Advies