Vrouwen hebben het maar makkelijk. Overal hebben ze leuke nieuwtjes, goede televisieprogramma’s en ga zo maar door. Maar mannen, die hebben dat niet. Een leuke blog voor mannen vinden is bijna onbegonnen werk en dat is zonde. Ook mannen verdienen het om een beetje op de hoogte gehouden te worden van al wat er speelt in de wereld, en dan voornamelijk met betrekking tot alles wat hun interesse wekt. Dit vinden we heel belangrijk en daarom gaan we dit ook voor jullie mannen verzorgen. We vertellen jullie alles wat je wil weten over de mannenwereld. Ook voor de vrouwen die graag een kijkje willen in het leven van de man is deze blog aan te raden. Kortom; al met al een spannende dag en een spannende blog. Lees vooral snel verder als we je nieuwsgierig hebben gemaakt! We staan te popelen om te beginnen dus gaan dat dan nu meteen doen ook. 

Stijl

Allereerst moet je weten dat je als man niet veel keuze hebt om jezelf op te fleuren. Het komt vaak op twee dingen aan die je op korte termijn kunnen helpen; kleding en kapsel. Een vrouw heeft nog een hele make-up doos tot haar beschikking en kan haarzelf helemaal transformeren. Ook gaat er een hele trend rondom body positivity rond bij vrouwen dus sporten hoeven ze ook niet meer! Bij mannen komt het vaak aan op je stijl wat betreft kleding en je stijl wat betreft haar. Als je er goed uitziet, dat wil zeggen kleding die past qua maat en uitstraling, dan ben je al een heel eind. Een wat meer formele look wordt door vrouwen vaak wel gewaardeerd, dus kijk hier eens naar. Als je dit wel op prijs stelt, kun je net zo goed meteen aan de slag gaan met je haar. Mannenkapsels zijn er in overvloede maar het kan zijn dat je je haar eerst eens een beetje moet laten groeien voordat je er wat mee kunt. Als je kaal begint te worden, raden we je aan het helemaal af te scheren. 

Vrouwen

Dan vrouwen; ook heel belangrijk voor mannen. Als man zijnde wil je natuurlijk goed bij de vrouwtjes liggen en het in acht nemen van de bovenstaande tips kan je al een heel eind op weg helpen. Daarnaast is het wellicht aan te raden om je een beetje te informeren over vrouwen en hun gedrag. Kijk eens op internet naar wat vrouwen interesseert, let goed op hun gedrag en lichaamstaal wanneer je met ze in gesprek bent, behandel ze ten allen tijde met respect, blijf jezelf en blijf zelfverzekerd. Daarnaast kan het geen kwaad je een beetje in te lezen over seks. Vrouwen vinden het nooit erg als een man weet wat hij doet in bed, dus zoek die blog over doggy style maar eens op! 

Slotwoord

Dan tot slot; blijf altijd jezelf als je met een vrouw of met een man bent. Wie je ook in je gezelschap hebt, ze moeten er zijn omdat je jezelf bent en omdat ze dat waarderen. 

 

Categories: Advies